2014. május 5., hétfő

Orgona színe ♡ | nem csak Anyáknak ♡

Ígértem egy összeállítást az orgonalila enteriörre, ajánlva ezt az összes édesanyának, nagymamának - leendő édesanyának, leendő nagymamának, de nem csak nekik - Bárkinek - szeretettel 

Szép lesz -- gyere, lépj be :)


A lila szín - annak határozott, erős árnyalata - mindenképpen domináns hatást ad a térnek. Az orgonalila ugyanakkor a lilának egy visszafogottabb, csendesebb, kompromisszumkészebb árnyalata, sokkal jobban simul a térbe, jól érzi magát más színek - elsősorban a fehér és a visszafogottabb föld színek társaságában. Harmonikusan egymásba fonódnak, kiegészítik egymás szerény eleganciáját és így varázsolják egyedivé a terünket.



Az orgonalila hálószoba ebben az összeállításban - a szürkével és ezüsttel kombinálva kap egy méltóságteljes fémes csillogást 



Orgona és fehér a hálószobában? Nem kérdés, hogy kiváló választás:







Orgona fehérrel és egy kis türkizzel - nagyon menő:




Merészek figyelem, nem nappali, nem is háló, de orgonalila a javából szemezgetve:














Nappali orgona földszínekkel kombinálva







 Orgona és fehér - klasszikus elegancia minden körülmények között: modern és vintage vagy akár rusztikus és nagypolgári környezetben egyaránt:




















Amikor egy-egy bútor kapja az orgonát, mint színt - kiváló a türkiz kiegészítőkkel - háttérrel, ajtóval:





 Az orgona mindannyiunk számára kedves virág: kezdettől adjuk és egy idő után már kapjuk is. Klasszikus szépsége vitathatatlan. Ha ezzel a gondolattal támad kedvünk az enteriörünket az orgonalilával felöltöztetni, biztosan nem hibázunk. Emlékezni fogunk a virágra, a hatásra, arra és azokra akinek adjuk, valamint arra és azokra, akiktől kapjuk. 
Meghatódni a boldogságtól ilyen környezetben, ilyen hatásoktól különösképpen ér. A gondolataink szépsége a környezetünket is szépséggel ruházza fel.


"Anyukám, anyukám, találd ki,
Hogy az én kincsem ugyan ki,
Ki más is lehetne, ha nem Te,
Ültessél gyorsan az öledbe" 


www.katka-marton-design.com

fotók: pinterest



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése